KesärantaPaikka:

Vehmaa

Seuran omistuksessa: 

vuodesta 2000

Osoite: 

Graniitinniementie 77, 23210 VEHMAA

Venepaikkoja:

Isovenelaituri: 4 kpl

Pienvenelaiturit: yht.17 kpl

Asuntovaunu- ja autopaikkoja: 

Yhteensä: 25 kpl 

Mökin sijainti:

60° 35,47'P

21° 43,80'I (WGS84)

 

(klikkaa kuva isommaksi)

© Liikennevirasto 2015
© Liikennevirasto 2015

Kesärantaan on maantieyhteys Kustavin tieltä Vilun kaupan risteyksestä. Turun karavaanarit ovat viitoittaneet tien Kesäniemeen.

Ennen karavaanien porttia käännytään oikealle Graniitinniementielle, jota pitkin perille asti. Tontilla on rakennus, jossa on sauna, pesutupa, pukeutumishuone, läntisellä puolella on rakennuksen mittainen veranta sekä takkatupa. Keittiö ja 1 huone yöpymistä varten. Keittiössä on puulämmitteinen hella, sähköhella, tiskipöytä, jääkaappi ja mikroaaltouuni sekä astiakaapisto. Sauna ja keittiö ovat viemäröidyt.

Tontilla on kaivo, jonka vesi on tutkittu, mutta ei sovellu ruuanlaittoon. Kaivossa on sähkötoiminen pumppu ja saunan vesi hanasta.

 

Alueen talousvesi pyritään saamaan juomakelpoiseksi vuoden 2016 aikana.

 

Laitureita on kolme, yksi isoille veneille n. 4 venettä ankkuroimalla tai kylkipaikka. Syväys ison laiturin edessä on 2 metriä. Kaksi pienvenelaituria, joihin sopii yhteensä 17 venettä. Pienvenelaiturien välissä on veneenlaskuluiska. Kesärannassa on asuntovaunu- ja autopaikkoja 25 kpl. Rakennuslupa on myönnetty 50 paikalle. Lisää paikkoja tehdään tarpeen mukaan. Alueen palveluja parannetaan vuosittain. Tällä hetkellä on sähköpistokkeet, aluevalaistus, jätehuolto, uimaranta-alue, uimalaituri sekä kaksi ulkogrillauspaikkaa, joista toinen katettu. Kesärantaan johtavalla tiellä on lukollinen puomi. (Yleisavain)

 

Kausipaikka 2018 Kesärannassa 250 euroa / vuosi tai 150 euroa ½ -vuotta.

Sähkön käytöstä 0,20 euroa / kWh.

Pienvenemaksu 45 euroa (jos ei kausipaikkaa)

Kesärannan maksut on maksettava helmikuun loppuun mennessä ilman eri laskutusta (kausimaksu ja ed. vuoden sähkö)

 

 

Kesärannan isäntä on:

Jukka Luostarinen

050 557 3371

luostarinenjukka(a)gmail.com

 

Kuvia